מתכון טורט אגוזים לפסח | השף הלבן

טורט אגוזים לפסח

ללא תחליפים ומאמצים – מתכון קליל לעוגת טורט אגוזים כשרה לפסח! העוגה האולטימטיבית לחג הקרוב

מאת: אסנת טויטו
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
טורט אגוזים לפסח

המרכיבים ל20:

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כף גדושה קמח תופח
  • 1 כף גדושה קמח תפוחי אדמה
  • 2 כפות שוקולית
  • 1/2 כפית קפה נמס
  • 1 כוס אגוזי מלך טחונים דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    להקציף את 6 הביצים וכוס הסוכר לקצף יציב (כל הביצה, צהוב ולבן). בגלל שמקציפים את כל הביצים ללא הפרדה להקציף מעט יותר זמן (במיקסר מקצועי זה לוקח 5-7 דקות).

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 02.

     בקערה לערבב את הקמח תופח, קמח תפוחי האדמה, שוקולית, נס קפה והאגוזים.

  • 03.

    לערבב בעדינות ולסירוגין לשפוך לתוך הקצף את השמן, מיץ התפוזים ואת תערובת האגוזים עד לבלילה אחידה. 

  • 04.

    לצקת הבלילה לתבנית אלומיניום גדולה(חד פעמית) משומנת ולאפות כשעה בחום 180 מעלות. יש לצנן מעט לפני חיתוך העוגה, אם תצליחו להתאפק ולא לתת ביס איך שהיא יוצאת מהתנור.

הכנת? כאן מדרגים
(140)