מתכון עוגת בננות בחושה עם מייפל | השף הלבן

עוגת בננות בחושה עם מייפל

מתכון פשוט לעוגה בחושה שתמיד טוב שיש בבית: עוגת בננות פשוטה בציפוי סירופ מייפל בעשר דקות של עבודה, מושלמת ליד הקפה של הבוקר או אחרי יום ארוך

מאת: מתכון גולש
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת בננות בחושה עם מייפל

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר חום
  • חצי כוס שמן
  • 2 שקיקים של סוכר וניל
  • 1 שקיק אבקת אפייה
  • 2.5 כוסות קמח לבן
  • 5 בננות מרוסקות בעזרת מזלג
  • חופן אגוזי מלך שבורים גס
  • קינמון
  • סירופ מייפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    במיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר הלבן וסוכר הוונילעד לקבלת קרם אחיד וחלק.

  • 02.

    מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף, מוסיפים את אבקת האפייה ומקציפים עוד מספר שניות.

  • 03.

    מוסיפים את הבננות ואת הקמח וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 04.

    מחלקים את התערובת לתבניות אינגליש קייק משומנות (כ-2-3 תבניות) ומפזרים מעל קינמון טחון ואגוזים.

  • 05.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-25 דקות. נועצים קיסם במרכז העוגה ובודקים שהקיסם יוצא יבש. מוציאים את העוגה מהתנור ושופכים מלמעלה סירופ מייפל לפי הטעם.למתכוןעוגת בננהנוסף של השף הלבן >>

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.