מתכון קפה חמאת בוטנים | השף הלבן

קפה חמאת בוטנים

ניסינו שילוב של קפה עם חמאת בוטנים ומשקה שיבולת שועל, ויצא משקה חם מפנק מושלם. מתכון חובה של אולגה טוכשר לכל אוהבי חמאת בוטנים!

מאת: אולגה טוכשר
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קפה חמאת בוטנים
צילום: אולגה טוכשר עיצוב: אולגה טוכשר

המרכיבים ל 2:

  • 480 מ"ל (2 כוסות) משקה BARISTA שיבולת שועל "תנובה ALTERNATIVE"
  • 2 כפיות גדושות קפה נמס או 2 מנות אספרסו
  • 50 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
  • ¼ כוס חמאת בוטנים חלקה
  • סוכר לפי הטעם (לא חובה)
להגשה
  • קצפת צמחית "השף הלבן"
  • חמאת בוטנים מומסת
  • בוטנים קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בסיר את משקה שיבולת השועל, הקפה, השוקולד, חמאת הבוטנים וסוכר (לא חובה), מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהתערובת חלקה. 

  • 02.

    מוזגים את הקפה לכוסות הגשה, מוסיפים מעל קצפת, זילופי חמאת בוטנים ובוטנים קצוצים ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.