שטרודל פירות יער וגבינת כנען

מתכון קל וטעים במיוחד עבור המשפחה – שטרודל במילוי פירות יער וגבינת כנען של תנובה

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רולדת פירות יער עם גבינת כנען
צילום: רון יוחננוב

המרכיבים ל 2 רולדות:

מצרכים:
  • 12 דפי פילו
  • 100 גרם חמאה מומסת
למילוי:
  • חבילת גבינת כנען של תנובה (500 גרם)
  • 4 כפות שמנת מתוקה 32% של השף הלבן
  • חצי כוס גבינה לבנה של תנובה (100 גרם)
  • ביצה תנובה
  • 40 גרם קורנפלור (2 כפות)
  • כפית תמצית וניל איכותית
  • גרידה מחצי לימון
  • 100 גרם פירות קפואים של סנפרוסט
להגשה:
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את כל המרכיבים של המילוי למעט הפירות, עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  • 02.

    ממיסים את החמאה.

  • 03.

    שמים בכפולות של 2 דפים את דפי הפילו: 2 דפים, משמנים בחמאה ומעל שוב 2 דפים. סה"כ 6 דפים לכל רולדה.

  • 04.

    ממלאים בגבינות ומפזרים מעל חצי מכמות הפירות הקפואים.

  • 05.

    מקפלים את השוליים ומגלגלים לרודלה.

  • 06.

    מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

  • 07.

    מברישים בחמאה ואופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות (חום עליון/תחתון או טורבו)

  • 08.

    אופים כ-30 דקות או עד הזהבה.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 09.

    מצננים מעט, בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.