מאפי אגסים וגבינת כנען ברוטב יוגורט לימוני | השף הלבן

מאפי אגסים וגבינת כנען ברוטב יוגורט לימוני

מליחות הכנען עם מתיקות האגסים יוצרים מילוי מפתיע במאפה קל להכנה

מאת: מאיר עזר "תנובה שף"
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מאפי אגסים וגבינת כנען ברוטב יוגורט לימוני

המרכיבים ל 20 יחידות:

  • 3 כפות דבש
  • 1 חבילה בצק פריך מתוק של מעדנות מופשר
  • 1 חבילות גבינת כנען השף הלבן
  • 100 גרם סוכר
  • תמצית וניל איכותית
  • 1 גרידת תפוז
  • 4 אגסים קלופים חתוכים לשמיניות
  • חצי ליטר יין מוסקט
  • 2 יחידות ציפורן
  • 2 יחידות הל שלם
  • 1 יחידה כוכב אניס
  • 1 מקל קינמון
  • ביצה טרופה
  • 2 גביעי יופלה 3% תנובה
  • 1 גביע שמנת חמוצה 9% תנובה
  • 1 גרידת לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    מרתיחים בסיר את היין, ציפורן, הל, אניס, קינמון ואגסים מבשלים כעשר דקות ומצננים.

  • 03.

    בקערה מערבבים היטב את הכנען, סוכר, תמצית וניל וגרידת התפוז, קורצים את הבצק לעיגולים בקוטר של 10 ס"מ.

  • 04.

    מניחים במרכז את האגס ומעל כפית של תערובת גבינה.

  • 05.

    מורחים מסביב ביצה בעזרת מברשת, סוגרים היטב ומסדרים על ניר אפיה.

  • 06.

    אופים בתנור חם כ- 15 דקות או עד הזהבה ב-150-160 מעלות

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 07.

    מערבבים בקערה את היוגורט, שמנת חמוצה, גרידת לימון ודבש

  • 08.

    מוצאים את הרביולי מהתנור ומגישים עם הרוטב

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.