מתכון לביבות קישואים ובצל | השף הלבן

לביבות קישואים ובצל

לביבות מושלמות לחנוכה או לכל ארוחה

מאת: שלומית אברהם
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות קישואים ובצל

המרכיבים למנות 4:

  • 4 קישואים מגורד בפומפיה
  • בצל גדול מגורד בפומפיה
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח/פירורי לחם
  • פלפל לפי הטעם
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

     מגרדים בפומפיה את הבצל והקישואים ומסננים היטב מנוזלים.

  • 02.

    מערבבים את כל החומרים בקערה.

  • 03.

    בצלחת שטוחה שמים אטריות ביצים דקות.

  • 04.

     קורצים בידיים קציצות קטנות ומעבירים לצלחת האטריות. מדביקים את הלביבות מכל כיוון.

  • 05.

     מטגנים בשמן עמוק וחם.

הכנת? כאן מדרגים
(46)