טאקו קורנדביף - טעים וקל להכנה | השף הלבן

טאקו קורנדביף

רבע שעה במטבח ויש לכם חגיגה מקסיקנית לארוחת הצהריים! קבלו מתכון מהיר, קל וטעים לטאקו עם קורנדביף שלוקח את הטאקו הקלאסי למקומות חדשים

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טאקו קורנדביף
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל3 מנות:

  • 2 חבילות קורנדביף "טירת צבי"
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
  • ½ כוס כרוב לבן פרוס דק
  • ½ כוס ממרח מיונז עם שום
  • 1 אבוקדו פרוס דק
  • 6 עגבניות שרי פרוסות לחצאים
  • 2 כפות ממרח עגבניות מיובשות
  • 3 טורטיות בינוניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת חמה עם שמן זית מטגנים את הבצל במשך 5 דקות תוך כדי ערבוב

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    פורסים את הקורנביף לרצועות בעובי של 1 ס"מ ומוסיפים למחבת. מערבבים ומטגנים כ-3 דקות נוספות

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מניחים על רשת תנור 3 טורטיות בצורה הפוכה ואופים כ-7 דקות על 180 מעלות

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 04.

    ממלאים כל טורטיה בממרח עגבניות, קורנביף, ירקות ומזלפים מיונז שום מעל ומגישים

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)