טאקו קורנדביף
רבע שעה במטבח ויש לכם חגיגה מקסיקנית לארוחת הצהריים! קבלו מתכון מהיר, קל וטעים לטאקו עם קורנדביף שלוקח את הטאקו הקלאסי למקומות חדשים
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דרור עינב
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל3 מנות:
- 2 חבילות קורנדביף "טירת צבי"
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
- ½ כוס כרוב לבן פרוס דק
- ½ כוס ממרח מיונז עם שום
- 1 אבוקדו פרוס דק
- 6 עגבניות שרי פרוסות לחצאים
- 2 כפות ממרח עגבניות מיובשות
- 3 טורטיות בינוניות
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת חמה עם שמן זית מטגנים את הבצל במשך 5 דקות תוך כדי ערבוב
טיימר מופעל
-
02.
פורסים את הקורנביף לרצועות בעובי של 1 ס"מ ומוסיפים למחבת. מערבבים ומטגנים כ-3 דקות נוספות
טיימר מופעל
-
03.
מניחים על רשת תנור 3 טורטיות בצורה הפוכה ואופים כ-7 דקות על 180 מעלות
טיימר מופעל
-
04.
ממלאים כל טורטיה בממרח עגבניות, קורנביף, ירקות ומזלפים מיונז שום מעל ומגישים
-
05.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים