קדירה טבעונית בסגנון הודי
קוביות טופו צרובות עם דאל עדשים חריף שכיף להכין כארוחת צהריים או בסוף שבוע חורפי. בזכות העדשים הירוקות של סנפרוסט, זמן הבישול מתקצר משמעותית!

המרכיבים ל 4-5 מנות:
- 1 שקית עדשים ירוקות מבושלות "סנפרוסט"
- 2 חבילות טופו "תנובה ALTERNATIVE" חתוכות לקוביות בינוניות
- 1 כפית צ'ילי גרוס
- 1 כוס קרם קוקוס
- 2 כפות משחת קארי אדומה
- 1 כף כמון
- 1 כפית מלח
- 1 כף כוסברה יבשה
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 4 כפות שמן זית
- 1 עגבנייה קצוצה
- 3 שיני שום קצוצות
- 1 בצל גדול קצוץ
- מים עד לכיסוי התבשיל
- שמן זית
- כוסברה קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מניחים קוביות טופו, 1 כף שום קצוץ ו-4 כפות שמן זית, מערבבים היטב ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
-
02.
צולים בחום של 200 מעלות 20 דקות, עד הזהבה ומוציאים מהתנור.
טיימר מופעל
-
03.
בסיר רחב מניחים 4 כפות שמן זית, מוסיפים את הבצל, השום, העגבנייה, משחת הקארי ומערבבים, מוסיפים שקית עדשים ואת שאר התבלינים כולל הפלפל היבש ומערבבים שוב.
-
04.
מוסיפים קרם קוקוס ומביאים לרתיחה, מערבבים ומוסיפים מים רק עד לכיסוי העדשים.
-
05.
מפזרים מעל את קוביות הטופו ומבשלים על להבה נמוכה בכיסוי חלקי כ-25 דקות
טיימר מופעל
-
06.
מגישים חם עם כוסברה טרייה מעל
-
07.
בתאבון!