מתכון לשניצלוני תירס טבעוניים עשירים חלבון
הילדים אוהבים שניצל תירס? בואו להכין להם את הגרסה הטבעונית הביתית שלא תאמינו כמה היא קלה, פשוטה וטעימה. מעולה לארוחת הצהריים של הילדים לצד פסטה וירקות
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 חבילת טופו "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
- 2 כוסות גרגירי תירס קפואים "סנפרוסט", מופשרים עפ"י הוראות היצרן
- 1 כפית שום גבישי
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 בצל, קצוץ ומטוגן
- 1/2 כוס קמח תופח
לציפוי:
- פירורי לחם מוזהבים מעורבבים עם חצי כוס שומשום
לטיגון: תרסיס שמן, או שמן לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
במעבד מזון טוחנים את הטופו ויתר מרכיבי השניצלונים, מלבד הקמח התופח ורבע כוס של גרגירי תירס
-
02.
מעבירים לקערה, מוסיפים את גרגירי התירס הנותרים והקמח התופח ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה
-
03.
בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות שטוחות וטובלים בקערת פירורי לחם משני הצדדים
-
04.
מניחים את השניצלונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן היטב. מרססים את חלקם העליון של השניצלונים בתרסיס שמן ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-25 דקות עד להזהבה
טיימר מופעל
-
05.
מגישים לצד פסטה ברוטב עגבניות וירקות חתוכים⦁ רוצים לטגן במקום לאפות?ניתן לטגן את השניצלונים בשמן חצי עמוק, 3-4 דקות מכל צד עד להזהבה
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים