מתכון טאקו טבעוני
הופכים את ארוחת הערב לחגיגה מקסיקנית! מתכון מעולה לטאקו טבעוני פיקנטי שישדרג לכם את הארוחה ויעשה לכם חשק לבקר במקסיקו
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל4 מנות:
- 2 חבילות טופו "תנובה ALTERNATIVE" בטעם פיקנטי
- 3 שיני שום קצוצות
- 2 עגבניות קצוצות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 1 בצל קצוץ
- 1/2 כף פפריקה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית צ'ילי חריף גרוס
- 1/2 כף כמון
- 4 כפות שמן זית
לטאקו:
- 4 טורטיות בינוניות (אפשר גם מחיטה מלאה)
להגשה:
- סלט עם פלפלים צבעונים, בצל סגול, כוסברה ועגבניות שרי
הוראות הכנה:
-
01.
מגררים את הטופו בפומפייה גסה
-
02.
מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הגמבה והבצל כ- 3 דקות. מוסיפים את הטופו והתבלינים, מערבבים ומוסיפים את העגבניות הקצוצות, מבשלים כ-6 דקות ומסירים מהאש
טיימר מופעל
-
03.
מניחים טורטיות בצורה תלויה על רשת תנור ואופים בחום של 160 מעלות כ-8-10 דקות – עד שהטורטיות נעשות קשיחות. מחלצים אותן בזהירות ומצננים
טיימר מופעל
-
04.
ממלאים את הטורטיות בתבשיל הטופו ועליהן מניחים את סלט הפיקנטי. מגישים מיד
הכנת? כאן מדרגים