טאקו טבעוני על בסיס טופו - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מתכון טאקו טבעוני

הופכים את ארוחת הערב לחגיגה מקסיקנית! מתכון מעולה לטאקו טבעוני פיקנטי שישדרג לכם את הארוחה ויעשה לכם חשק לבקר במקסיקו

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון טאקו טבעוני
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל4 מנות:

  • 2 חבילות טופו "תנובה ALTERNATIVE" בטעם פיקנטי
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 2 עגבניות קצוצות
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 1 בצל קצוץ
  • 1/2 כף פפריקה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית צ'ילי חריף גרוס
  • 1/2 כף כמון
  • 4 כפות שמן זית
לטאקו:
  • 4 טורטיות בינוניות (אפשר גם מחיטה מלאה)
להגשה:
  • סלט עם פלפלים צבעונים, בצל סגול, כוסברה ועגבניות שרי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגררים את הטופו בפומפייה גסה

  • 02.

    מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הגמבה והבצל כ- 3 דקות. מוסיפים את הטופו והתבלינים, מערבבים ומוסיפים את העגבניות הקצוצות, מבשלים כ-6 דקות ומסירים מהאש

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מניחים טורטיות בצורה תלויה על רשת תנור ואופים בחום של 160 מעלות כ-8-10 דקות – עד שהטורטיות נעשות קשיחות. מחלצים אותן בזהירות ומצננים

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    ממלאים את הטורטיות בתבשיל הטופו ועליהן מניחים את סלט הפיקנטי. מגישים מיד

הכנת? כאן מדרגים
(25)