מקושקשת טופו של רון יוחננוב - השף הלבן

מקושקשת טופו של רון יוחננוב

בין אם התגעגעתם לטעם האהוב של מקושקשת, או שאתם סתם רוצים מתכון חדש לטופו שלכם – רון יוחננוב במנה שתגרום לכם להתענג על כל ביס.

מאת: רון יוחננוב
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקושקשת טופו של רון יוחננוב

המרכיבים ל כ- 2 מנות:

מצרכים:
  • חבילת טופו אלטרנטיב מפוררת
  • כף שמן קוקוס
  • כפית כורכום/ חוואיג למרק
  • 2/3 כף שמרי בירה / 2 כפות חלב קוקוס
  • מלח/ פלפל שחור
להגשה:
  • בצל ירוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הטופו יחד עם התבלינים ומטגנים היטב.

  • 02.

    מוסיפים את השמרי בירה או החלב קוקוס ומערבבים.

  • 03.

    מקפיצים כ-5 דקות ומגישים חם על צנים לצד אבוקדו וירקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.