דג סלמון
מתכון פשוט של פילה סלמון שיסחוט מחמאות סביב השלחן
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- פילה סלמון גדול שבצדו האחד עור
- 2 כפות סוכר חום
- כ- 20 גרם חמאה
- כחצי כוס רוטב טריאקי מוכן
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה:
-
02.
משתמשים בדג מופשר.
-
03.
מניחים נייר כסף בתבנית בהתאם לגודל הדג. מניחים על נייר הכסף את הדג כשהעור מופנה כלפי נייר הכסף והתבנית.
-
04.
מגביהים את שולי נייר הכסף מן הצדדים ויוצרים מעין סירה פתוחה בה הדג נמצא.
-
05.
יוצקים את רוטב הטריאקי על גבי הדג באופן אחיד.
-
06.
מגרדים חתיכות קטנות מן החמאה , ומפזרים על הדג באופן אחיד.
-
07.
מפזרים סוכר חום על הדג באופן אחיד.
-
08.
מכיניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, במשך20 דקות בדיוק במדף עליון . אפשר להגיש גם פושר או קר.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים