מתכון דג סלמון | השף הלבן

דג סלמון

מתכון פשוט של פילה סלמון שיסחוט מחמאות סביב השלחן

מאת: קורל כהן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דג סלמון

המרכיבים ל8 מנות:

  • פילה סלמון גדול שבצדו האחד עור
  • 2 כפות סוכר חום
  • כ- 20 גרם חמאה
  • כחצי כוס רוטב טריאקי מוכן

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    משתמשים בדג מופשר.

  • 03.

    מניחים נייר כסף בתבנית בהתאם לגודל הדג. מניחים על נייר הכסף את הדג כשהעור מופנה כלפי נייר הכסף והתבנית.

  • 04.

    מגביהים את שולי נייר הכסף מן הצדדים ויוצרים מעין סירה פתוחה בה הדג נמצא.

  • 05.

    יוצקים את רוטב הטריאקי על גבי הדג באופן אחיד.

  • 06.

    מגרדים חתיכות קטנות מן החמאה , ומפזרים על הדג באופן אחיד.

  • 07.

    מפזרים סוכר חום על הדג באופן אחיד.

  • 08.

    מכיניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, במשך20 דקות בדיוק במדף עליון . אפשר להגיש גם פושר או קר.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(60)