פרגיות עסיסיות ושעועית ירוקה פריכה של סנפרוסט | השף הלבן

פרגיות עסיסיות ושעועית ירוקה פריכה של סנפרוסט

הכירו את המתכון המושלם לארוחה מהירה ומזינה: פרגיות עסיסיות ושעועית ירוקה פריכה של סנפרוסט. מתכון זה משלב בין טעמי העוף העסיסיים והמתובלים לבין השעועית הירוקה והפריכה, שמוסיפה רעננות וערכים תזונתיים גבוהים לכל מנה. המתכון קל להכנה ומתאים לכל המשפחה, ומשתמש במרכיבים איכותיים של סנפרוסט, המבטיחים טריות וטעם מושלם בכל ביס. רוצים להרשים את האורחים או פשוט להתפנק בארוחה ביתית מזינה וטעימה? זהו המתכון בשבילכם!

מאת: רון יוחננוב
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב

המרכיבים ל4-5 מנות:

לרכישה >>
מצרכים:
  • 500 גרם פרגיות או חזה עוף, חתוכות לקוביות קטנות
  • כף קורנפלור
  • כפית תבלין על האש של מסעדות
  • 1/2 שקית שעועית עדינה של סנפרוסט (אין צורך להפשיר קודם)
  • 2 כפות שמן
  • רבע כוס רוטב סויה
  • 2 כפות סילאן (אפשר גם סוכר חום)
  • 2 שיני שום כתושות
  • מעט צ'ילי אדום חריף קצוץ / פרוס
  • מעט ג'ינגר מגורד (לא חובה)
  • 2 כפות שומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את העוף עם שמן, קורנפלור ותבלין על האש.

  • 02.

    מחממים מחבת עם שמן ומתחילים בהקפצת הפרגיות עד שצבעם מתחלף.

  • 03.

    מוסיפים את השום, צילי, גינגר ושעועית ירוקה

  • 04.

    יוצקים מעל את הסויה והסילאן ומבשלים תוך כדי ערבוב או הקפצה על אש גבוהה עד שכל הנוזלים מצטמצמים והשעועית מתקרמלת.

  • 05.

    4-5 דקות לא יותר – תשאירו את השעועית פריכה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 06.

    רגע לפני ההגשה, מוסיפים את השומשום ומערבבים

  • 07.

    מומלץ להגיש לצד אורז

הכנת? כאן מדרגים
(0)