מתכון פיתה בריאות - נתחוני עוף, אבוקדו, ירקות וטחינה | השף הלבן

פיתה בריאות – נתחוני עוף, אבוקדו, ירקות וטחינה

ארוחה שלמה בפיתה מחיטה מלאה אחת: ירקות טריים, נתחוני עוף וטחינה. ארוחת צהריים מהירה, בריאה וקלה להכנה שלא תשאיר אתכם רעבים!

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיתה בריאות- נתחוני עוף, אבוקדו, ירקות וטחינה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 1/2 כוס כרוב סגול או לבן פרוס דק מעורבב עם 1 כף מיץ לימון וקורט מלח
  • 2 פיתות מחיטה מלאה או כוסמין
  • 1/4 כוס סלט טחינה (טחינה מוכנה)
  • 1/2 אבוקדו קלוף ופרוס
  • 1 עגבניה קצוצה מעורבבת עם 1 כף כוסברה קצוצה וקורט מלח
  • 1 חבילת נתחוני עוף

הוראות הכנה:

  • 01.

    חורצים פתח בראש הפיתה ומורחים את פנים הפיתה בטחינה.

  • 02.

    ממלאים בסלט כרוב וביתר המרכיבים. מזלפים עוד קצת טחינה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(5)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.