פורפר בריידי – מאפה בצק פריך סקוטי במילוי בשר | השף הלבן

פורפר בריידי – מאפה בצק פריך סקוטי במילוי בשר

לכל מדינה יש את מאפה הבצק הממולא שלה! הפעם, סידרנו לכם את הגרסה הסקוטית: מאפה בצק פריך מלוח ממולא בבשר מתובל שישדרג לכם את האירוח

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פורפר בריידי – מאפה בצק פריך סקוטי במילוי בשר
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל3-4 יחידות:

  • 1 חבילה (900 גרם) בצק פריך מלוח "מעדנות" מופשר על פי הוראות היצרן
למילוי: 
  • 1 קילו בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כף חרדל חלק
  • 1 כפית מלח דק
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות ציר בקר
  • להברשה: חלבון ביצה
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי

  • 02.

    מרדדים מעט את הבצק הפריך וקורצים לעיגולים גדולים

  • 03.

    מניחים מתערובת המילוי במרכז עיגול ומרטיבים את קצוות הבצק

  • 04.

    מקפלים את הבצק לחצי, מהדקים את הקצוות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה

  • 05.

    מברישים בחלבון ביצה ומהדקים את הקצוות עם מזלג

  • 06.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-30 דקות עד להשחמה

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)