עראיס ממולא בשר עם טחינה וסלסת עגבניות
קבב בפיתה בגרסה חופשית. ארוחה בשרית נהדרת בעשר דקות
							בשרי
							סוג מתכון
						
					
							עד 10 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: נעמה רן
						
					
				
			המרכיבים ל -:
- 8 חצאי פיתות
- שמן זית להברשה
									למילוי:
								
															- 1 עגבניה חתוכה לרבעים
- 1/3 כוס עלי פטרוזיליה
- 1/3 כוס עלי כוסברה
- 1 בצל בינוני קלוף חתוך לרבעים
- 1 כפית מחוקה מלח + פלפל
- 500 גרם בשר טחון "אדום אדום"
- להגשה: רוטב טחינה וסלט עגבניות
הוראות הכנה:
- 
								01.
								שמים את מרכיבי המילוי למעט הבשר במעבד מזון ומעבדים בפולסים עד שכל המרכיבים קצוצים דק דק. מעבירים לקערה עם הבשר ולשים היטב לעיסה אחידה. 
- 
								02.
								מחממים פלנצ'ה או גריל. ממלאים את חצאי הפיתות בבשר ומהדקים (לא נורא אם הפיתות נקרעות). מברישים את הפיתות בשמן זית וצולים כ 3 דקות מכל צד - שני צידי הפיתות וצד הבשר, עד שהבשר עשוי או דרגת העשייה שאוהבים. מגישים חם עם טחינה וסלט. טיימר מופעל
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

