עראיס ממולא בשר על הגריל - מתכון מוצלח ב-10 דקות | השף הלבן

עראיס ממולא בשר עם טחינה וסלסת עגבניות

קבב בפיתה בגרסה חופשית. ארוחה בשרית נהדרת בעשר דקות

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עראיס ממולא בשר עם טחינה וסלסת עגבניות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל -:

  • 8 חצאי פיתות
  • שמן זית להברשה
למילוי:
  • 1 עגבניה חתוכה לרבעים
  • 1/3 כוס עלי פטרוזיליה
  • 1/3 כוס עלי כוסברה
  • 1 בצל בינוני קלוף חתוך לרבעים
  • 1 כפית מחוקה מלח + פלפל
  • 500 גרם בשר טחון "אדום אדום"
  • להגשה: רוטב טחינה וסלט עגבניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את מרכיבי המילוי למעט הבשר במעבד מזון ומעבדים בפולסים עד שכל המרכיבים קצוצים דק דק. מעבירים לקערה עם הבשר ולשים היטב לעיסה אחידה.

  • 02.

    מחממים פלנצ'ה או גריל. ממלאים את חצאי הפיתות בבשר ומהדקים (לא נורא אם הפיתות נקרעות). מברישים את הפיתות בשמן זית וצולים כ 3 דקות מכל צד - שני צידי הפיתות וצד הבשר, עד שהבשר עשוי או דרגת העשייה שאוהבים. מגישים חם עם טחינה וסלט.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(25)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.