ספרינג-רולס עוף וירקות במרק עוף
התוספת שתעשה פלאים ותוסיף טעם וצבעים למרק העוף שלכם

המרכיבים ל 6-8:
- 12 דפי אורז
- 1 כף שמן
- 1 גזר חתוך לקוביות
- 1 מקל סלרי חתוך לקטנות
- 1 כוס כרוב פרוס דק
- 3-4 פטריות פורטובלו או שמפניון קצוצות (אפשר סנפרוסט)
- 2 כפות רוטב סויה
- מלח, פלפל
- 2 כוסות עוף "תנובה" מבושל (מהמרק) קצוץ או מפורק לפיסות
- 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ דק
- להגשה: מרק עוף צח
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את המילוי: מחממים שמן במחבת ומטגנים גזר וסלרי 2-3 דקות. מוסיפים כרוב ופטריות ומטגנים עוד 3-4 דקות עד שהירקות מתרככים. מוסיפים סויה ופלפל שחור ועוף ומטגנים עוד 1-2 דקות. מסירים מהאש ומעבירים לקערה. מוסיפים בצל ירוק טועמים ומתקנים תיבול.
טיימר מופעל
-
02.
ממלאים קערה גדולה במים פושרים. טובלים דף אורז במים למשך 30-20 שניות עד שהוא מתרכך. מוציאים מהמים ופורשים על משטח עבודה נקי או מגבת כותנה נקייה. שמים 2 כפות מילוי בקצה הקרוב אלינו של דף האורז. מגלגלים גלגול אחד, מקפלים את השוליים מימין ומשמאל וממשיכים לגלגל לסיגר עבה. חוזרים על הפעולות עם יתר הדפים.
-
03.
מגישים לכל סועד קערת מרק חם ובתוכה 2 ספרינג-רולס.