כנפיים של עוף
מתכונים מתוקים ומלוחים שישכנעו את הילדים לאכול יותר מנקניקיות וקטשופ
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 ק"ג כנפיים של עוף
לרוטב
- 2 כפות דבש
- 2 שיני שום כתושות.
- שליש כוס רוטב סויה בסגנון סיני.
- רבע כוס שמן זית.
- 2 כפיות ג'ינג'ר טרי ומגורד דק.
- כפית שמן שומשום.
- רבע כפית פפריקה חריפה
הוראות הכנה:
-
01.
מנקים את הכנפיים: קוצצים את הציפורן של הכנף, מחלקים את הכנף ל 2 חלקים, מרתיחים מים ומכניסים את הכנפיים למים ל 2 דקות רתיחה. מוציאים ומנקים את הנוצות אפילו עם פינצטה.
טיימר מופעל
-
02.
שמים את הכנפיים בשקית קוקי עם הרוטב לשעתיים לפחות.
-
03.
מעבירים לתבנית בה עשינו מראש מספר חורים לשקית ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות לשעה.
הכנת? כאן מדרגים