חזה עוף בחרדל ולימון
משדרג את אורחת הצהריים
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2 מנות:
לרוטב:
- 3 כפות חרדל
- 3 כפות שמן
- מלח ופלפל
- כפית שום כתוש
לטיגון:
- קוביות קטנות חתוכות מבצל אחד
- קוביות קטנות חתוכות מגמבה אחת
תוספת:
- לימון פרוס
- בצל ירוק
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מערבבים את חומרי הרוטב יחד עם חזה העוף ומניחים לחצי שעה.
-
02.
מחממים מחבת בשמן (דווקא ממליצה לא שמן זית), מטגנים בצל וגמבה עד שמתרככים.
-
03.
מוסיפים את רצועות החזה עוף וגם את הרוטב.כשרצועות העוף נראות מוכנות ומטוגנות , מוסיפים מעט מים לדלל את הרוטב ומביאים לרתיחה. בשלב זה מוסיפים גם בצל ירוק קצוץ, ופרוסות לימון.
-
04.
כשהרוטב סמיך והבצל הירוק קמל, זה מוכן. מומלץ מאוד עם פירה לניצול מירבי של הרוטב.
הכנת? כאן מדרגים