מתכון חזה עוף בחרדל ולימון | השף הלבן

חזה עוף בחרדל ולימון

משדרג את אורחת הצהריים

מאת: דניאל גרצמן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חזה עוף בחרדל ולימון

המרכיבים ל2 מנות:

לרוטב:
  • 3 כפות חרדל
  • 3 כפות שמן
  • מלח ופלפל
  • כפית שום כתוש
לטיגון:
  • קוביות קטנות חתוכות מבצל אחד
  • קוביות קטנות חתוכות מגמבה אחת
תוספת:
  • לימון פרוס
  • בצל ירוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את חומרי הרוטב יחד עם חזה העוף ומניחים לחצי שעה.

  • 02.

    מחממים מחבת בשמן (דווקא ממליצה לא שמן זית), מטגנים בצל וגמבה עד שמתרככים.

  • 03.

    מוסיפים את רצועות החזה עוף וגם את הרוטב.כשרצועות העוף נראות מוכנות ומטוגנות , מוסיפים מעט מים לדלל את הרוטב ומביאים לרתיחה. בשלב זה מוסיפים גם בצל ירוק קצוץ, ופרוסות לימון.

  • 04.

    כשהרוטב סמיך והבצל הירוק קמל, זה מוכן. מומלץ מאוד עם פירה לניצול מירבי של הרוטב.

הכנת? כאן מדרגים
(206)