מתכון בורקס בשר מבצק מלוואח | השף הלבן

בורקס בשר מבצק מלוואח

בורקס הבשר שכולנו אוהבים מהיר להכנה ועם טוויסט מעניין: בצק מלוואח

מאת: ניב שבבו
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בורקס בשר מבצק מלוואח

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 1 בצל
  • 300 גרם בשר טחון
  • 6 כפות שמן
  • 5 דפי מלאווח

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחתוך את הבצל דק דק ולטגן את הבצל בשמן

  • 02.

    מכניסים את הבשר

  • 03.

    לתבל לפי הטעם

  • 04.

    להשכיב את הבשר ולהוריד מהאש לקרר את הבשר כ-10 דק' 

  • 05.

    להפשיר את הדפי מלאווח לוחתוך לחצי 

  • 06.

    למלא כול חתיכת דף מלאווח בחופן בשר לסגור לחצי למרוח בביצה שלוקה ולהכניס לתנור לכל הפחות 20 דקות  

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(116)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.