קרפוזי סלטה - סלט אבטיח, בולגרית ונענע | השף הלבן

קרפוזי סלטה – סלט אבטיח, בולגרית ונענע

גם היוונים אוהבים את השילוב הקייצי הזה של מתוק עם מלוח: אבטיח ובולגרית ואצלם תמיד יהיה בו נענע ושמן זית

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרפוזי סלטה - סלט אבטיח, בולגרית ונענע
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 4 כוסות קוביות אבטיח
  • 1 כוס קוביות בולגרית פיראוס מעודנת 16%
  • 1/2 בצל סגול קטן חצוי ופרוס דק
  • 1 מלפפון פרוס לאורכו בקולפן
  • 3 כפות נענע קצוצה דק
  • לרוטב:
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 4 כפות חומץ או מיץ לימון
  • 1 כפית דבש
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים בקערית את מרכיבי הרוטב.

  • 02.

    בצלחת הגשה עמוקה מניחים בתפזורת את כל מרכיבי הסלט, יוצקים רוטב ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.