קרפוזי סלטה – סלט אבטיח, בולגרית ונענע
גם היוונים אוהבים את השילוב הקייצי הזה של מתוק עם מלוח: אבטיח ובולגרית ואצלם תמיד יהיה בו נענע ושמן זית
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 40 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: נעמה רן
													עיצוב: נעמה רן
						
					
				
			המרכיבים ל 4-6:
- 4 כוסות קוביות אבטיח
- 1 כוס קוביות בולגרית פיראוס מעודנת 16%
- 1/2 בצל סגול קטן חצוי ופרוס דק
- 1 מלפפון פרוס לאורכו בקולפן
- 3 כפות נענע קצוצה דק
- לרוטב:
- 1/4 כוס שמן זית
- 4 כפות חומץ או מיץ לימון
- 1 כפית דבש
- מלח, פלפל
הוראות הכנה:
- 
								01.
								טורפים בקערית את מרכיבי הרוטב. 
- 
								02.
								בצלחת הגשה עמוקה מניחים בתפזורת את כל מרכיבי הסלט, יוצקים רוטב ומגישים. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

