budhha bowl טבעונית בסגנון מקסיקני | השף הלבן

קערה-ארוחה (budhha bowl) טבעונית בסגנון מקסיקני

אם עוד לא נחשפתם לטרנד קערת בודהה – קערה של כל מרכיבי ארוחה טעימה ובריאה – זה זמן מצוין. הפעם לקחנו את זה לסגנון מקסיקני

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קערה-ארוחה (budhha bowl) טבעונית בסגנון מקסיקני
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 2:

  • 1 טופו "תנובה" פיקנטי מסונן מנוזלים, חתוך לקוביות
  • 1 כוס אורז אדום או בסמטי מבושל
  • 1 כוס שעועית אדומה או לבנה מבושלת
  • 1/2 כוס פלפל פרוס
  • 1 כוס עגבניות שרי חצויות
  • לרוטב:
  • 1/2 אבוקדו קלוף
  • 4-5 כפות מיץ ליים או לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום
  • 1 כפית צ'ילי או פלפל חריף
  • 1 כפית מחוקה מלח
  • 2 כפות עלי כוסברה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את מרכיבי הרוטב במעבד מזון ומעבדים לרוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.

  • 02.

    מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את הטופו מכל צדדיו עד הזהבה (לא חייבים לטגן. אפשר להוסיף לקערה כמו שהוא).

  • 03.

    מסדרים את כל המרכיבים בקערה אישית, מזלפים רוטב ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.