סלט שעועית ירוקה, צנונית ופטה כבשים | השף הלבן

סלט שעועית ירוקה, צנונית ופטה כבשים

רוחה מצוינת ומהירה שחובבי השעועית שביניכם יאהבו. מושלם לימי הקיץ שעתידים עוד להגיע!

מאת: נעמי אבליוביץ'
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שעועית ירוקה, צנונית ופטה כבשים
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל4:

  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 600 גרם שעועית ירוקה שלמה סנפרוסט
  • 5 צנוניות, פרוסות לטבעות דקות
  • צרור עלי נענע, שטופים ומופרדים מהגבעולים
  • 125 גרם גבינת פטה כבשים 5% פיראוס, מפוררת
  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ לימון סחוט טרי
  • מלח ים, לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    שעועית ירוקה היא אחד הירקות האהובים עלי. היא דורשת מינימום התעסקות, וכמה שהיא פשוטה – ככה היא טעימה. תוסיפו לזה את הערכים התזונתיים והבריאותיים שיש בה, וקיבלתם ירק מנצח, שחוץ מאשר בתבשילים עשירים, גם משתלב נפלא בסלטים קרים ומהירים.הסלט הבא משלב שעועית ירוקה עם פרוסות דקיקות של צנונית, עלי נענע וגבינה פטה כבשים מפוררת, ומתקבלת ארוחה מצוינת ומהירה שחובבי השעועית שביניכם יאהבו. מושלם לימי הקיץ שעתידים עוד להגיע!

  • 02.

    חולטים את השעועית הירוקה לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה. מסננים ומעבירים לקערה.

  • 03.

    מוסיפים את פרוסות הצנונית ומערבבים היטב. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל, לפי הטעם.

  • 04.

    מפזרים מעל את עלי הנענע וגבינת הפטה המפוררת ומגישים מיד.קלוריות למנה: 130 | נקודות שומרי משקל:

  • 05.

    5 למנה

הכנת? כאן מדרגים
(0)