סלט שומר, קולרבי, צנוניות, פטרוזיליה ופטה כבשים | השף הלבן

סלט שומר, קולרבי, צנוניות, פטרוזיליה ופטה כבשים

סלט חורפי של ירקות טריים, מרענן ונפלא. הצלחת הסלט תלויה בטריות הירקות ובכמות מיץ הלימון שתזלפו עליו.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שומר, קולרבי, צנוניות, פטרוזיליה ופטה כבשים
  • 2 יח' שומר בינוני-גדול, טריים מאוד, מנוקים, חתוכים לרבעים ופרוסים דק
  • 3-4 יח' קולרבי קטן-בינוני, קלופים וחתוכים לגפרורים/מקלות
  • 10-12 צנוניות, שטופות, קצוות קטומים, חצויות ופרוסות דק
  • חופן פטרוזיליה, שטופה היטב, עלים בלבד
  • 150-175 גרם פטה כבשים 20% או 5% שומן פיראוס, מפוררת גס
  • 2-3 כפות שמן זית
  • מיץ מ-2 לימונים גדולים
  • מלח (מומלץ מלח אטלנטי דק)

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערת הגשה שומר פרוס דק, קולרבי חתוך לגפרורים/מקלות, צנוניות פרוסות דק, עלי פטרוזיליה ופירורי גבינת פטה כבשים.

  • 02.

    מזלפים שמן זית ומיץ לימון, בוזקים מעט מלח, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)