סלט פיראוס וקישואים ברוזמרין | השף הלבן

סלט פיראוס וקישואים ברוזמרין

סלט מפנק של השף ניר צוק!

מאת: ניר צוק
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלט פיראוס וקישואים ברוזמרין

המרכיבים ל6 מנות:

  • 3 קישואים בינוניים
  • 6 כפות שמן זית
  • 2 ענפי רוזמרין
  • 2 שיני שום פרוסות
  • פלפל שחור
  • מלח
  • 1 גביע גבינה בולגרית פיראוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    קלוריות: 158 למנה | נקודות שומרי משקל:

  • 02.

  • 03.

    חוצים את הקישואים לאורכם, חותכים כל חצי קישוא באלכסונים מנוגדים ליצירת משולשים.

  • 04.

    מחממים את שמן הזית במחבת כבדה על אש גבוהה, מוסיפים את הקישואים וצורבים כדקה לקבלת גוון זהוב.

  • 05.

    מוסיפים את הרוזמרין, הפלפל והשום. צורבים קלות למשך דקה נוספת.

  • 06.

    מצננים מעט את הקישואים בקערה.

  • 07.

    חותכים את הגבינה לקוביות בגודל 1X1 ס"מ ומוסיפים לקערה.

  • 08.

    מוסיפים שתי כפות שמן זית, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.~טיפ בולגרי – כדי לגוון, אפשר להחליף לפי הטעם ומצב הרוח, בין הגבינות הבולגריות – בולגרית, פטה ובולגרית עיזים.    

הכנת? כאן מדרגים
(0)