סלט פיראוס וקישואים ברוזמרין

סלט מפנק של השף ניר צוק!

מאת: ניר צוק
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלט פיראוס וקישואים ברוזמרין

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 3 קישואים בינוניים
  • 6 כפות שמן זית
  • 2 ענפי רוזמרין
  • 2 שיני שום פרוסות
  • פלפל שחור
  • מלח
  • 1 גביע גבינה בולגרית פיראוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    קלוריות: 158 למנה | נקודות שומרי משקל:

  • 02.

  • 03.

    חוצים את הקישואים לאורכם, חותכים כל חצי קישוא באלכסונים מנוגדים ליצירת משולשים.

  • 04.

    מחממים את שמן הזית במחבת כבדה על אש גבוהה, מוסיפים את הקישואים וצורבים כדקה לקבלת גוון זהוב.

  • 05.

    מוסיפים את הרוזמרין, הפלפל והשום. צורבים קלות למשך דקה נוספת.

  • 06.

    מצננים מעט את הקישואים בקערה.

  • 07.

    חותכים את הגבינה לקוביות בגודל 1X1 ס"מ ומוסיפים לקערה.

  • 08.

    מוסיפים שתי כפות שמן זית, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.~טיפ בולגרי – כדי לגוון, אפשר להחליף לפי הטעם ומצב הרוח, בין הגבינות הבולגריות – בולגרית, פטה ובולגרית עיזים.    

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.