סלט פיראוס וקישואים ברוזמרין
סלט מפנק של השף ניר צוק!
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 3 קישואים בינוניים
- 6 כפות שמן זית
- 2 ענפי רוזמרין
- 2 שיני שום פרוסות
- פלפל שחור
- מלח
- 1 גביע גבינה בולגרית פיראוס
הוראות הכנה:
-
01.
קלוריות: 158 למנה | נקודות שומרי משקל:
-
02.
5
-
03.
חוצים את הקישואים לאורכם, חותכים כל חצי קישוא באלכסונים מנוגדים ליצירת משולשים.
-
04.
מחממים את שמן הזית במחבת כבדה על אש גבוהה, מוסיפים את הקישואים וצורבים כדקה לקבלת גוון זהוב.
-
05.
מוסיפים את הרוזמרין, הפלפל והשום. צורבים קלות למשך דקה נוספת.
-
06.
מצננים מעט את הקישואים בקערה.
-
07.
חותכים את הגבינה לקוביות בגודל 1X1 ס"מ ומוסיפים לקערה.
-
08.
מוסיפים שתי כפות שמן זית, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.~טיפ בולגרי – כדי לגוון, אפשר להחליף לפי הטעם ומצב הרוח, בין הגבינות הבולגריות – בולגרית, פטה ובולגרית עיזים.
הכנת? כאן מדרגים