סלט פארו (חיטת כוסמין) עם טופו וסלק – בריא ומשביע | השף הלבן

סלט פארו (חיטת כוסמין) עם טופו וסלק

סלט פארו (חיטת כוסמין) עם טופו מתובל וסלק, שצובע הכל בגוונים אדומים משגעים. נהדר לאכול חם או קר.

מאת: דניאלה נויפלד
פרווה סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פארו (חיטת כוסמין) עם טופו וסלק
צילום: דניאלה נויפלד עיצוב: דניאלה נויפלד

המרכיבים ל4:

  • 1 חבילת טופו תנובה ALTERNATIVE עם בזיליקום
  • 1 כוס פארו (חיטת כוסמין)
  • 1 סלק
  • 3 גבעולי בצל ירוק, פרוסים דק
  • 1/2 צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ בן יין
  • מלח, פלפל לפי טעם

הוראות הכנה:

  • 01.

        בישול הסלק- מחממים תנור ל-200 מעלות. עוטפים סלק שטוף בנייר כסף ואופים בין שעה לשעה וחצי. מצננים ומקלפים.

  • 02.

        בישול הפארו- בסיר קטן מחממים כף שמן זית. מוסיפים את הפארו, מתבלים במלח ופלפל ומאדים כדקה. מוסיפים מים עד לכיסוי, מכסים ומביאים לרתיחה, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים 45 דקות. מסננים את שאריות המים.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 03.

        פורסים לקוביות חבילת טופו מתובל בסגנון פרובנס וכן את הסלק.

  • 04.

        בקערת ערבוב מניחים את קוביות הטופו פרובנס, קוביות סלק, פארו מבושל, בצל ירוק קצוץ ופטרוזיליה קצוצה. מזלפים מעל 2 כפות שמן זית, חומץ בן יין, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)