סלט סלק אדום ברוקפור ואגוזים ברוטב יוגורט | השף הלבן

סלט סלק אדום ברוקפור ואגוזים ברוטב יוגורט

סלט סלק אדום ברוקפור ואגוזים ברוטב יוגורט

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט סלק אדום ברוקפור ואגוזים ברוטב יוגורט

המרכיבים ל5:

  • 2 גביעי יוגורט תנובה או יופלה לבן
  • 1 גביע שמנת חמוצה תנובה 9%
  • 4 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית חומץ
  • 1 כפית סוכר
  • 3 כפות שמיר קצוץ
  • 2 כפות עירית קצוצה
  • מלח לפי הטעם
  • 120 גרם עלי בייבי טריים
  • 4 סלקים בינוניים
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 125 גרם גבינת קולאז’ רוקפור מפוררת
  • 50 גרם אגוזי מלך קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים על צלחת נאה ⅔ מכמות העלים, קולפים את הסלק, חותכים לגפרורים בעזרת מנדולינה או מעבד מזון ומניחים על העלים. מתבלים במלח ובפלפל, זורים מעל את פירורי גבינת הרוקפור והאגוזים. מניחים מעל את העלים הירוקים שנותרו.

  • 02.

    מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומשפרים תיבול. מגישים את הרוטב ליד הסלט יחד עם לחם טרי.קלוריות: 458 למנה | נקודות שומרי משקל: 12 למנה

הכנת? כאן מדרגים
(0)