סלט מלפפונים, בולגרית, נענע וסומאק | השף הלבן

סלט מלפפונים, גבינה בולגרית 16% במרקם מעודן, נענע וסומאק

סלט קל הכנה, טעים ומרענן. חשוב להכינו סמוך למועד ההגשה, כדי לשמור על פריכות המלפפונים.

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט מלפפונים, גבינה בולגרית 16% במרקם מעודן, נענע וסומאק
צילום: יעל גרטי

המרכיבים ל4:

  • 1 חב' (500 גרם ברוטו) מלפפוני בייבי, שטופים היטב
  • 100 גרם גבינה בולגרית 16% שומן במרקם מעודן פיראוס, חתוכה לקוביות קטנות
  • 2-3 גבעולי נענע טריה, עלים בלבד, שטופים
  • 1/3 כפית סומאק טחון
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט מאוד מלח (מומלץ מלח אטלנטי דק)

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוטמים את קצוות המלפפונים וחותכים לפיסות בגודל נוח לאכילה. שמים בקערת הגשה בינונית.

  • 02.

    מוסיפים קוביות גבינה בולגרית ועלי נענע.

  • 03.

    מזלפים 2 כפות שמן זית, בוזקים סומאק ומעט מאוד מלח (זהירות, הגבינהמלוחה) ומגישים מיד. 

הכנת? כאן מדרגים
(0)