סלט מלפפונים, בולגרית, נענע וסומאק | השף הלבן

סלט מלפפונים, גבינה בולגרית 16% במרקם מעודן, נענע וסומאק

סלט קל הכנה, טעים ומרענן. חשוב להכינו סמוך למועד ההגשה, כדי לשמור על פריכות המלפפונים.

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט מלפפונים, גבינה בולגרית 16% במרקם מעודן, נענע וסומאק
צילום: יעל גרטי

המרכיבים ל 4:

  • 1 חב' (500 גרם ברוטו) מלפפוני בייבי, שטופים היטב
  • 100 גרם גבינה בולגרית 16% שומן במרקם מעודן פיראוס, חתוכה לקוביות קטנות
  • 2-3 גבעולי נענע טריה, עלים בלבד, שטופים
  • 1/3 כפית סומאק טחון
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט מאוד מלח (מומלץ מלח אטלנטי דק)

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוטמים את קצוות המלפפונים וחותכים לפיסות בגודל נוח לאכילה. שמים בקערת הגשה בינונית.

  • 02.

    מוסיפים קוביות גבינה בולגרית ועלי נענע.

  • 03.

    מזלפים 2 כפות שמן זית, בוזקים סומאק ומעט מאוד מלח (זהירות, הגבינהמלוחה) ומגישים מיד. 

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.