סלט חסה, תפוחים ורימונים חגיגי | השף הלבן

סלט חסה, תפוחים ורימונים חגיגי

סלט צבעוני ועשיר, מומלץ במיוחד לשולחן החג

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט חסה, תפוחים ורימונים חגיגי

המרכיבים ל4:

  • חצי כוס פקאנים מסוכרים, קצוצים
  • חצי כוס גרעיני חמנייה, קלופים קלויים
  • 3 כפות שומשום, קלוי (במחבת יבשה)
  • כוס גרגירי רימון
  • 2 תפוחים ירוקים, חתוכים לקוביות
  • חופן עלי רוקט
  • חופן עלי חסה שטופה
  • פלפל חריף, קצוץ דק
  • 4 כפות שמן שומשום
  • מלח
  • פלפל
  • מיץ מלימון אחד

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערת הגשה גדולה מניחים את עלי החסה ועלי הרוקט. מפזרים מעל את סוגי האגוזים, התפוחים והרימונים.

  • 02.

    מתבלים בשמן שומשום, מלח, פלפל ולימון.קלוריות:  505 למנה | נקודות שומרי משקל: 10 למנה

הכנת? כאן מדרגים
(0)