סלט חם של קישואים וגבינת חמד | השף הלבן

סלט חם של קישואים צרובים עם קוביות גבינת חמד וזיתי קלמטה

קוביות פריכות של קישואים וזוקיני, גבינת חמד שנמסה בחום -וזיתי קלמטה טעימים; שלושה מרכיבים בלבד, הכנה פשוטה וקלה – ויש לכם סלט חם משגע!

מאת: יעל גרטי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלט חם של קישואים צרובים עם קוביות גבינת חמד וזיתי קלמטה

המרכיבים ל5 מנות:

  • 8 קישואים קטנים-בינוניים, שטופים היטב
  • 3 זוקיני בינוניים-גדולים, שטופים היטב
  • שמן זית
  • מלח אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס גס
  • 1 חב' (250 גרם) גבינת חמד או חמד לייט 5% "פיראוס" חתוכה לקוביות
  • 1 כוס זיתים מזן קלמטה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-210 מעלות ומרפדים תבנית תנור שטוחה בשני ניירות אפייה.

  • 02.

    חותכים קישואים וזוקיני לקוביות בגודל בינוני, לא קטנות מדי ולא גדולות מדי, שיהיו נוחות לאכילה. שמים בתבנית, מזלפים 2-3 כפות שמן זית, בוזקים מעט מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס גס ומערבבים בעדינות.

  • 03.

    כשהתנור חם, מכניסים את התבנית ואופים במשך 25-30 דקות או עד להופעת סימני צריבה יפים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

    מוציאים, מעבירים לקערת הגשה, מוסיפים את קוביות הגבינה והזיתים, מערבבים בעדינות, מזלפים כף שמן זית ומגישים מייד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)