סלט חם של אפונה עדינה, עגבניות מיובשות-לחות וגבינת חמד
המתכון הזה כל כך קל, שקשה לקרוא לו מתכון… הוא אפילו לא מצריך סיר! התוצאה היא סלט חם ססגוני, מזין וטעים.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 2/3 חב' (400 גרם) אפונה עדינה קפואה סנפרוסט
- 1 כף שמן זית
- 1/2 חב' (125 גרם) גבינת חמד 5% פיראוס, חתוכה לקוביות קטנות
- 60 גרם (חופן גדוש) עגבניות מיובשות-לחות (להשיג במעדניות), פרוסות דק
הוראות הכנה:
-
01.
כ- 700 קלוריות (כ- 175 קלוריות למנה) | 3 נקודות שומרי משקל למנה
-
02.
שמים אפונה עדינה קפואה בקערת חסינת-חום. יוצקים מים רותחים עד לכיסוי ומשאירים כך לדקה. מסננים במסננת דקה ומחזירים לקערה. יוצקים שוב מים רותחים (מרתיחים מחדש בקומקום) ומשאירים ל-3 דקות. מסננים, מערבבים מייד עם כף שמן זית ומעט מלח ומעבירים לקערת הגשה בינונית.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים גבינת חמד חתוכה לקוביות, פרוסות דקיקות של עגבניות מיובשות-לחות, מערבבים בעדינות ומגישים מייד.
הכנת? כאן מדרגים