סורבה מנגו ולימון משלושה מרכיבים בלבד שילדים אוהבים
זה הקינוח הכי מרענן, הכי יפה, והכי טעים שתכינו בקיץ עם הילדים. תתכוננו להתמכר. סורבה מנגו ולימון משלושה מרכיבים בלבד. המתכון מתאים להכנה מהירה של כ-5 דקות, ומביא טעם מתוק וחמצמץ שמושלם לימי הקיץ החמים. כל מה שצריך הוא מנגו קפוא של סנפרוסט, דבש טבעי ומיץ לימון טרי. הסורבה מוגש בחצאי לימון קלוים ומרוקנים, שמוסיפים מראה חגיגי וטעם משלים.
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות של חצאי לימון :
מרכיבים:
- שקית מנגו חתוך קפוא של סנפרוסט
- 2 כפות דבש
- מיץ מחצי לימון
- לימונים חצויים ומרוקנים - להגשה
הוראות הכנה:
-
01.
מכניסים למעבד מזון את המנגו הקפוא, הדבש ומיץ הלימון – וטוחנים עד לקבלת מרקם סורבה מושלם.
-
02.
חותכים לימון ל3/4, מוציאים את התוכן עם כף ושוטפים במים להוצאת החמיצות.
-
03.
ממלאים את הלימון בסורבה המנגו, ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים