פנקייק ברוקולי
פנקייק ברוקולי הם שילוב מושלם של טעם ומרקם – רכים, עשירים וטעימים במיוחד. עשויים מברוקולי, גבינות ויוגורט, הם מהווים אופציה נהדרת לארוחת בוקר או ערב בריאה וקלה להכנה. מגישים לצד שמנת חמוצה עם שום ועירית לתוספת טעם מושלמת. מנה שמתאימה לילדים ולמבוגרים שרוצים ליהנות מפינוק מזין.
חלבי
סוג מתכון
עד 15 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 8-12 מנות:
פנקייק ברוקולי:
- 400 גרם ברוקולי סנפרוסט
- 2 ביצים
- כוס וחצי קמח לבן/כוסמין לבן
- 1 שקית אבקת אפייה
- 3 כפות שמן זית
- 200 גרם גביע יוגורט/ אשל
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
להגשה:
- 1 גביע שמנת חמוצה
- חופן עירית
- מלח
- 1 שן שום כתושה
הוראות הכנה:
-
01.
מפשירים את הברוקולי לחלוטין (מפשירים בטמפ׳ החדר/ במיקרו לפי ההוראות).
-
02.
במעבד מזון טוחנים בפולסים את כל מצרכי הפנקייק, במחבת פנקייקים (לא חובה) משומנת יוצקים מן התערובת ומטגנים משני הצדדים. כך חוזרים על הפעולה עם כל התערובת.
-
03.
הגשה: מערבבים שמנת חמוצה מלח, שום כתוש.
-
04.
בתיאבון!
הכנת? כאן מדרגים