מתנות דג בקראסט פיסטוקים – עם שעועית ירוקה ועגבניות

מתנות דגים בקראסט פיסטוקים עם שעועית ירוקה ועגבניות

מתנות דג בקראסט פיסטוקים הן דרך מושלמת לשלב טעם ונראות מרשימה באותה מנה. פילה דג לבן מונח על מצע של שעועית ירוקה ותבלינים, עטוף ב”קראסט” פיסטוקים עשיר בעשבי תיבול ומייפל, ומעוטר בעגבניות ופרוסות לימון. הכל נארז בנייר אפייה ונכנס לתנור, עד שהדג מתבשל ונשמר עסיסי בפנים, עם ציפוי זהוב וקריספי מבחוץ. מתכון קל ומהיר שמרשים כל אורח – מושלם לאירוח בחג או לארוחת ערב מפנקת.

מאת: רחלי קרוט
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתנות דגים בקראסט פיסטוקים עם שעועית ירוקה ועגבניות

המרכיבים ל 5 מנות:

מרכיבים:
  • 1 שקית שעועית ירוקה סנפרוסט
  • 1 לימון
  • 5 פילה דג לבן ללא עצמות ועור
  • 15 עגבניות שרי
  • 1 כפית אורגנו מיובש (או פטרוזיליה)
לקראסט פיסטוקים:
  • 1 כוס פיסטוקים קלופים
  • 
¼ צרור כוסברה
  • ¼ צרור פטרוזיליה
  • 3 ענפי בצל ירוק או חופן עירית

  • 4 כפות מייפל או סילאן
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 6 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    במעבד מזון שמים את כל המצרכים לקראסט וטוחנים למרקם גרגרי. אפשר גם לקצוץ דק.

  • 02.

    מניחים על נייר אפייה 1-2 פרוסות דקות של לימון ומעל חופן שעועית. ממליחים ומפזרים מעט אורגנו.

  • 03.

    מניחים את הדג, מצפים בקראסט ומעטרים מעל בפרוסות דקות של עגבניות.

  • 04.

    סוגרים לצורת מתנה ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20 דקות או עד שהדגים מוכנים.

    טיימר מופעל

    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.