קיש יווני עם חמד - השף הלבן

קיש יווני עם חמד

קיש יווני צבעוני במיוחד, עם גבינת חמד ועושר טעמים

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קיש יווני עם חמד
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 12-14 חתיכות:

  • 10 עלי פילו מעדנות
  • 50 גרם חמאת תנובה מומסת
לרויאל:
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה של השף הלבן
  • 3 ביצים
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת / קשקבל מסדרת קולקשן
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח / פלפל שחור
למילוי:
  • 1 פלפל גמבה אדום
  • 10 עגבניות שרי
  • ברוקומיני
  • ממרח ארטישוק של אוליביה
  • גבינת חמד 5% או 16% של תנובה
  • אורגנו טרי
גודל תבנית: תבנית קיש 28

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה, מערבבים את כל המרכיבים לרויאל עד שמתקבלת בלילה אחידה.

  • 02.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 03.

    משמנים היטב את התבנית ומניחים על חצי תבנית דף פילו כך ש1/3 מהדף ישאר בחוץ.

  • 04.

    מניחים עוד דף על החצי השני. משמנים בחמאה ומניחים שוב דפי פילו.

  • 05.

    חוזרים ככל על הפעולה עם כל שאר הדפים.

  • 06.

    משמנים היטב את הקצוות ומקפלים אותם כך שיווצר בסיס לקיש.

  • 07.

    מפזרים את כל הירקות וגבינת החמד מעל.

  • 08.

    מפזרים בעדינות את הירקות על הרואיל.

  • 09.

    מפזרים מעל עשבי אורגנו טרי

  • 10.

    מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים 40 דקות או עד הזהבה

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(10)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.