בלינצ'ס במילוי גבינה ורוטב פירות יער - השף הלבן

בלינצ'ס במילוי גבינה ורוטב פירות יער

קלאסיקה מנצחת בלינצ׳ס במילוי גבינה עם רוטב פירות מתקתק.

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בלינצ'ס במילוי גבינה ורוטב פירות יער
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 14 מנות:

מרכיבים:
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9% תנובה
  • 1 גביע (200 מ"ל) שמנת חמוצה 15% תנובה
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
בלינצ'ס:
  • 2 כוסות קמח לבן
  • 2¾ כוסות (660 מ"ל) חלב תנובה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 30 גרם חמאת תנובה
  • 3 ביצים
  • 1 כף אבקת סוכר
  • תרסיס שמן לטיגון
ציפוי:
  • אבקת סוכר
רוטב:
  • 1 שקית פירות יער סנפרוסט
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית קורנפלור
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה טורפים יחד את כל מרכיבי הבלינצ'ס לבלילה חלקה (מומלץ להעביר דרך מסננת לקבלת בלילה ללא גושים).

  • 02.

    מחממים מחבת נון סטיק בקוטר 24 ומשמנים ממש מעט בעזרת תרסיס.

  • 03.

    יוצקים מהבלילה עם מצקת, ובעזרת מרית משטחים את הבלילה לבלינצ'ס דק.

  • 04.

    מחכים עד להתמצקות ומעבירים לצלחת - לא הופכים.

  • 05.

    חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.

  • 06.

    טוחנים את מרכיבי הרוטב לתערובת חלקה.

  • 07.

    בקערית נפרדת מערבבים היטב את כל מרכיבי המלית.

  • 08.

    מניחים בלינצ'ס על צלחת עם הצד הבהיר מופנה כלפי מעלה.

  • 09.

    מניחים כף גדושה מהמלית במרכז, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים.

  • 10.

    חוזרים על הפעולה עם שאר הבלינצ'ס והמלית.

  • 11.

    להגשה: מניחים קצת רוטב על צלחת, מעל מניחים בלינצ'ס ומפזרים אבקת סוכר. (ניתן גם להגיש את הרוטב בצד).

הכנת? כאן מדרגים
(25)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.