סלטה קרוטו - סלט גזר ובולגרית | השף הלבן

סלטה קרוטו – סלט גזר ובולגרית

סלט רענן שמשלב שורשים, ירוקים ובולגרית

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלטה קרוטו - סלט גזר ובולגרית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4-6:

  • 6 גזרים קלופים חתוכים לגפרורים
  • 1 שומר או קולורבי קלוף חתוך לגפרורים
  • 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 2 מקלות סלרי פרוס
  • 1/4 כוס עלי נענע
  • 1/3 כוס קוביות גבינה בולגרית 5% "פיראוס"
  • 4-5 כפות מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים. משהים 15 דקות לספיגת טעמים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.