סלטה קרוטו – סלט גזר ובולגרית
סלט רענן שמשלב שורשים, ירוקים ובולגרית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמה רן
המרכיבים ל 4-6:
- 6 גזרים קלופים חתוכים לגפרורים
- 1 שומר או קולורבי קלוף חתוך לגפרורים
- 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
- 2 מקלות סלרי פרוס
- 1/4 כוס עלי נענע
- 1/3 כוס קוביות גבינה בולגרית 5% "פיראוס"
- 4-5 כפות מיץ לימון
- 1/4 כוס שמן זית
- מלח, פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים. משהים 15 דקות לספיגת טעמים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים