מרק עגבניות קר
מרק קר מלא הפתעות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות/ קעריות:
- 5 עגבניות בשלות
- 1 בצל סגול קטן קלוף
- 1 פלפל אדום קלוי וקלוף
- 1 שן שום
- 2 כפיות אבקת מרק טעם עוף
- 3 כוסות מים
- 1/2 כוס מים רותחים
- מעט סוכר
- מלח
- פלפל שחור גרוס
לקרוטונים
- 1/2 חלה חתוכה לקוביות גדולות
- 5 כפות שמן זית
- 1/2 1 כפיות זעתר
להגשה
- פתיתי פרמזן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה: למרק:
-
02.
ממיסים את אבקת המרק במים הרותחים.
-
03.
טוחנים את שאר מרכיבי המרק בבלנדר ומוסיפים את המרק המומס.
-
04.
מוסיפים תבלינים. תוספות:
-
05.
את החלה חותכים לקוביות.
-
06.
מזלפים את שמן הזית מעל קוביות החלה ומפזרים את הזעתר.
-
07.
מערבבים ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד שמקבל גוון זהוב חום. *יוצקים את המרק לקערות הגשה מניחים מספר קרוטונים במרק ומפזרים פתיתי פרמזן.
הכנת? כאן מדרגים