מרק ברוקולי מוקרם - טעים ועשיר בטעמים | השף הלבן

מרק ברוקולי מוקרם

מרק ברוקולי מוקרם ליום חורף קר

מאת: שירלי חלילי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק ברוקולי מוקרם

המרכיבים ל2:

  • ראש ברוקולי אחד טרי
  • ליטר מים
  • חצי בצל קצוץ
  • שתי כפות חמאה "תנובה"
  • שתי כפות שמנת מתוקה "השף הלבן"
  • כף אבקת מרק (פרווה)
  • פלפל שחור
  • מעט אגוז מוסקט מגורר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הברוקולי במים חמש דקות, מוציאים ומקררים.

  • 02.

    ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הבצל עד שמזהיב, מכבים את האש.

  • 03.

    מכניסים לבלנדר את הברוקולי, כוס ממי הבישול, שמנת מתוקה, אבקת מרק, פלפל ואגוז מוסקט וטוחנים לעיסה חלקה.

  • 04.

    מביאים את מי הבישול הנותרים של הברוקולי לרתיחה, מוסיפים את הבצל המטוגן ומחית הברוקולי ומבשלים רבע שעה על אש נמוכה בלי כיסוי.

הכנת? כאן מדרגים
(1302)