מרק ברוקולי מוקרם
מרק ברוקולי מוקרם ליום חורף קר
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2:
- ראש ברוקולי אחד טרי
- ליטר מים
- חצי בצל קצוץ
- שתי כפות חמאה "תנובה"
- שתי כפות שמנת מתוקה "השף הלבן"
- כף אבקת מרק (פרווה)
- פלפל שחור
- מעט אגוז מוסקט מגורר
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הברוקולי במים חמש דקות, מוציאים ומקררים.
-
02.
ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הבצל עד שמזהיב, מכבים את האש.
-
03.
מכניסים לבלנדר את הברוקולי, כוס ממי הבישול, שמנת מתוקה, אבקת מרק, פלפל ואגוז מוסקט וטוחנים לעיסה חלקה.
-
04.
מביאים את מי הבישול הנותרים של הברוקולי לרתיחה, מוסיפים את הבצל המטוגן ומחית הברוקולי ומבשלים רבע שעה על אש נמוכה בלי כיסוי.
הכנת? כאן מדרגים