מתכון תפיחיות גבינה ועשבי תיבול | השף הלבן

תפיחיות גבינה ועשבי תיבול

בין סופגניה ללביבה: תפיחיות גבינה ועשבי תיבול חמימות ומנחמות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפיחיות גבינה ועשבי תיבול

המרכיבים ל 20 תפיחיות:

מרכיבים:
  • כוס מים
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • 3/4 כוס קמח
  • 150 גרם גבינת קולאז’ מסוג קצ’קבל מגוררת דק
  • 50 גרם פתיתי גבינה פרמזן מסדרת קולקשן
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי
  • 1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים (שמיר, פטרוזיליה, עירית , טימין)
  • 3 ביצים
  • שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בסיר בינוני את המים והחמאה, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהחמאה נמסה

  • 02.

    מוסיפים בבת אחת את הקמח והגבינות ומבשלים תוך כדי בחישה עד שנוצר כדור בצק הנפרד מדפנות הסיר. מסירים מהאש

  • 03.

    מתבלים במלח ובפלפל מוסיפים את עשבי התיבול ובוחשים. מוסיפים את הביצים אחת-אחת. בוחשים אחרי כל הוספה. מקררים כשעה

  • 04.

    מחממים שמן לטיגון עמוק, לוקחים מעט מהתערובת בעזרת כפית רטובה ומחליקים לשמן בעזרת כפית שנייה

  • 05.

    מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מסדרים בצלחת הגשה, בוזקים מעל מעט גבינת פרמזן מגוררת ומגישים חם    

הכנת? כאן מדרגים
(80)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.