קיש פילו תרד וגבינות
קיש חגיגי ונפלא שללא ספק ישדרג לכם את שולחן החג

המרכיבים ל 8-10:
- 5 עלי פילו "מעדנות", מופשרים על פי ההנחיות שעל גבי האריזה
 - למילוי:
 - 1 שקית (800 גרם) עלי תרד מוקפאים "סנפרוסט"
 - 100 גרם גבינה בולגרית "תנובה", מגוררת
 - 250 גרם גבינת כנען "תנובה"
 - 3 ביצים
 - 1 שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
 - 1 שן שום, קצוצה דק
 - מלח, פלפל
 - 3 כפות קמח תופח
 - 1 חבילה גבינת פרומעז "תנובה", חתוכה לפרוסות
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
1 מפשירים את התרד במשך לילה במסננת מעל צלחת.
 - 
								02.
								
2 .מערבבים את הגבינה הבולגרית וגבינת הכנען עם הביצים והשמנת לבישול לקבלת תערובת אחידה.
 - 
								03.
								
מוסיפים את השום, התרד, המלח והפלפל מערבבים, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
 - 
								04.
								
פותחים עלה של פילו על תבנית אפייה מקומחת, משמנים את חלקו העליון, עליו מניחים עלה נוסף, חוזרים על הפעולה
 - 
								05.
								
פעמיים נוספות, את שולי הבצק שנותר מצמידים לדופן התבנית.
 - 
								06.
								
לריפוד הדפנות:
 - 
								07.
								
לוקחים 2 עלי פילו נוספים, משמנים ומקפלים כל עלה לשלושה חלקים שווים, מצמידים את העלים המקופלים על דופן
 - 
								08.
								
התבנית ומהדקים.
 - 
								09.
								
יוצקים את תערובת המילוי על העלים ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 30 דקות.
טיימר מופעל
 - 
								10.
								
מוציאים מהתנור, מפזרים את פרוסות הפרומעז ואופים כ- 20 דקות נוספות.
טיימר מופעל
 
									

