מתכון פשטידת תרד עם גבינות | השף הלבן

פשטידת תרד עם גבינות

פשטידת תרד, תפוח אדמה וקישוא עם גבינות: גבינה לבנה, קוטג', קשקבל ושמנת. ארוחה שלמה ומשביעה בתבנית אחת – מתאימה לארוחת ערב, צהריים או לאירוח

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פשטידת תרד עם גבינות

המרכיבים ל 4:

  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 500 גרם תרד קפוא של סנפרוסט
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% של תנובה
  • 1/2 גביע קוטג' תנובה 5%
  • 2 כפות גבינת שמנת "נפוליאון" בטעם טבעי של תנובה
  • 150 גרם גבינת קשקבל collection מגורדת
  • 1 גביע שמנת חמוצה "אורגינל" של תנובה
  • 1 תפוח אדמה בינוני מגורד דק
  • 1 קישוא מגורד
  • 1 בצל חתוך לקוביות קטנות
  • אגוז מוסקט
  • 3 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 3 ביצים
  • 1 כף קמח תופח
  • 1/3 כוס פירורי לחם
  • קצח שחור
  • שומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    מפשירים את התרד במסננת, ומאפשרים לנוזלים לצאת.

  • 03.

    במחבת עמוקה מחממים את החמאה ומטגנים את הבצל כ-5 דקות עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים את השום והתרד, תפוח האדמה המגורר, קורט פלפל שחור והקישוא המגורר.

  • 05.

    צולים 8-10 דקות עד לריכוך קל, מכבים את האש ומניחים להצטנן.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

    בקערה מערבבים את תערובת התרד עם הגבינות, השמנת החמוצה, הביצים והקמח ומתבלים במעט אגוז מוסקט ומלח.

  • 07.

    מורחים תבנית פיירקס בחמאה ומפזרים על כל התבנית את פירורי לחם.

  • 08.

    יוצקים את העיסה לתבנית ומעל מפזרים קצח שחור ושומשום.

  • 09.

    אופים כ-40 דקות בתנור עד שהפשטידה מתייצבת. 

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(920)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.