פשטידת קישואים, סלרי וקוטג' דיאטטית
פשטידת קישואים קלת הכנה שהיא פשוט חגיגה לחיך גם טעימה וגם דלת קלוריות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות/תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ:
- 3 ביצים "תנובה"
- 2 גביעי קוטג' 5% "תנובה"
- כף שטוחה של אבקת מרק (פרווה)
- קורט מלח
- קורט פלפל שחור
- 3 כפות קמח
- 3/4 שקית אבקת אפייה
- 3 בצלים
- מארז פטריות
- 5 קישואים
- 3 עלי סלרי
הוראות הכנה:
-
01.
מאדים את הבצלים יחד עם הפטריות.
-
02.
מגרדים את הקישואים בפומפייה, חותכים את הסלרי לקוביות. מוסיפים לבצל והפטריות ומערבבים.
-
03.
מוסיפים את יתר המצרכים כולל גביע קוטג' אחד ואת התבלינים ומערבבים.
-
04.
שופכים מלמעלה גביע קוטג' נוסף.
-
05.
שמים תבנית מים בתחתית התנור, אופים בתבנית שקוטרה 26 ס"מ בחום בינוני של 170-180 מעלות.
הכנת? כאן מדרגים