מתכון פשטידת קישואים וגבינה | השף הלבן

פשטידת קישואים וגבינה

פשטידה קלילה ופשוטה להכנה לארוח וכתוספת לכל ארוחה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת קישואים וגבינה

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 8 קישואים
  • 1 תפוח אדמה בינוני
  • 3 ביצים
  • 1.5 כוסות קמח
  • 1 כוס גבינת קשקבל מגורדת
  • 1/2 קופסה גבינה לבנה
  • 1/2 קופסת קוטג'
  • פטריות
  • מלח
  • פלפל
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגרדים בפומפיה את הקישואים והתפוח אדמה וסוחטים היטב. משאירים במסננת שכל הנוזלים ירדו.

  • 02.

    בקערה מערבבים היטב 3 ביצים, קמח, קשקבל מגורד, גבינה לבנה, וגבינת קוטג'.

  • 03.

    מוסיפים את הקישואים ותפוח האדמה המגורדים אחרי שהקמח מעורבב היטב, לתבל לפי הטעם במלח, פלפל שחור/לבן, אפשר להוסיף בהרט או רק מעט אגוז מוסקט. מי שאוהב יכול להוביף פטריות.

  • 04.

    מעבירים לכלי מתאים לתנור ואופים כחצי שעה-או עד שקיסם יוצא יבש.

הכנת? כאן מדרגים
(803)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.