מתכון פשטידת פטריות אישית | השף הלבן

פשטידת פטריות אישית

פשטידת פטריות עסיסית ונהדרת

מאת: מוטי טאפירו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת פטריות אישית

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 מיכל גבינה לבנה
  • 150 גרם גבינת פרמז'ן
  • 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 ביצה
  • בצק עלים
  • פטריות שמפיניון
  • בצל
  • 2 שיני שום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את מרכיבי הגבינות והביצים

  • 02.

    משטחים את בצק העלים על תחתית האלומיניום ובדפנות בזמן שהפטריות משחימות בטיגון עם הבצל והשום.

  • 03.

    מחכים שהפטריות יתקררו ומוסיפים את תערובת הגבינות.

  • 04.

    ממלאים את תבניות האלומיניום ומפזרים מעט גבינת פרמז'ן מלמעלה.

  • 05.

    מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(120)