פשטידת פטריות אישית
פשטידת פטריות עסיסית ונהדרת
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 מיכל גבינה לבנה
- 150 גרם גבינת פרמז'ן
- 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- מלח
- פלפל שחור
- 1 ביצה
- בצק עלים
- פטריות שמפיניון
- בצל
- 2 שיני שום
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את מרכיבי הגבינות והביצים
-
02.
משטחים את בצק העלים על תחתית האלומיניום ובדפנות בזמן שהפטריות משחימות בטיגון עם הבצל והשום.
-
03.
מחכים שהפטריות יתקררו ומוסיפים את תערובת הגבינות.
-
04.
ממלאים את תבניות האלומיניום ומפזרים מעט גבינת פרמז'ן מלמעלה.
-
05.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים