פשטידת ספגטי מתובלת עם שמנת ופטריות
פשטידת פטריות שמבוססת על ספגטי, מתכון קל ומגניב
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- 2 קופסאות שמנת לבישול 10% של השף הלבן
- 150 גרם חמאה
- 12 פטריות שמפניון טריות לבנות וגדולות
- 1 כף אבקת מרק פטריות
- 1 שום כתוש
- 1 בצל בינוני
- 1 כף אורגנו
- 1 כף יין לבן
- חבילה וחצי של ספגטי (מספר 8)
- 1 חבילת פתיתי עמק למאפים של השף הלבן
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים חבילה וחצי של ספגטי.
-
02.
ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים לחמאה המומסת שום כתוש ובצל, ומטגנים עד לקבלת צבע שקוף ויפה.
-
03.
מוסיפים את הפטריות לאחר שחתכנו אותן לאורך ומטגנים עד לקבלת צבע יפה. מוסיפים תוך כדי הטיגון פלפל שחור, מעט מלח ואורגנו, וממשיכים לטגן. מוסיפים כף יין לבן.
-
04.
מוסיפים בהדרגה שמנת לבישול אחת, מערבבים ומנמיכים את האש. מוסיפים בהדרגה את השמנת השנייה, וממשיכים לערבב.
-
05.
מוסיפים כף אבקת מרק פטריות.
-
06.
מסמיכים את השמנת מספר דקות וסוגרים את האש.
-
07.
לוקחים תבנית ומניחים בה את הספגטי. מעל שופכים את כל הרוטב ומפזרים בחלק העליון את חבילת פתיתי העמק למאפים.
-
08.
מדליקים את התנור על 180 מעלות. מכניסים את התבנית ל-20 דקות עד שהגבינה מבעבעת, ומוציאים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים