פשטידת ספגטי מתובלת עם שמנת ופטריות – טעים טעים | השף הלבן

פשטידת ספגטי מתובלת עם שמנת ופטריות

פשטידת פטריות שמבוססת על ספגטי, מתכון קל ומגניב

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת ספגטי מתובלת עם שמנת ופטריות

המרכיבים ל8 מנות:

  • 2 קופסאות שמנת לבישול 10% של השף הלבן
  • 150 גרם חמאה
  • 12 פטריות שמפניון טריות לבנות וגדולות
  • 1 כף אבקת מרק פטריות
  • 1 שום כתוש
  • 1 בצל בינוני
  • 1 כף אורגנו
  • 1 כף יין לבן
  • חבילה וחצי של ספגטי (מספר 8)
  • 1 חבילת פתיתי עמק למאפים של השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים חבילה וחצי של ספגטי.

  • 02.

    ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים לחמאה המומסת שום כתוש ובצל, ומטגנים עד לקבלת צבע שקוף ויפה.

  • 03.

    מוסיפים את הפטריות לאחר שחתכנו אותן לאורך ומטגנים עד לקבלת צבע יפה. מוסיפים תוך כדי הטיגון פלפל שחור, מעט מלח ואורגנו, וממשיכים לטגן. מוסיפים כף יין לבן.

  • 04.

    מוסיפים בהדרגה שמנת לבישול אחת, מערבבים ומנמיכים את האש. מוסיפים בהדרגה את השמנת השנייה, וממשיכים לערבב.

  • 05.

    מוסיפים כף אבקת מרק פטריות.

  • 06.

    מסמיכים את השמנת מספר דקות וסוגרים את האש.

  • 07.

    לוקחים תבנית ומניחים בה את הספגטי. מעל שופכים את כל הרוטב ומפזרים בחלק העליון את חבילת פתיתי העמק למאפים.

  • 08.

    מדליקים את התנור על 180 מעלות. מכניסים את התבנית ל-20 דקות עד שהגבינה מבעבעת, ומוציאים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(360)