פשטידת כרובית - קלה וטעימה | השף הלבן

פשטידת כרובית ביתית

מתכון לפשטידת כרובית ביתית בריאה, קלה להכנה ומחמישה מצרכים בלבד: כרובית, ביצים, שמנת מתוקה, גבינה צהובה וחלב שתוכלו להכין ברבע שעה!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת כרובית

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 כרובית בינונית
  • 4 ביצים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה %38 השף הלבן
  • 100 גרם גבינה צהובה עמק מגורדת
  • 1/2 כוס חלב
  • מלח ופלפל שחור לפי טעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הכרובית לפרחים קטנים ומבשלים במים רותחים 10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    בינתיים מערבבים בקערה בינונית את השמנת והביצים, מלח, פלפל.

  • 03.

    משמנים את תבנית ושופכים את כרובית ומלמעלה את הרוטב שהכנו.

  • 04.

    מפזרים גבינה צהובה.

  • 05.

    מוסיפים חלב עד לגובה התבנית.

  • 06.

    מחממים תנור ל- 180 מעלות, אופים כחצי שעה או עד שהפשטידה משחימה.

הכנת? כאן מדרגים
(1418)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.