פשטידת ירקות מהירת הכנה | השף הלבן

פשטידת ירקות אביבית

מתכון מהיר עם לקט לפשטידות שכולל ברוקולי, כרובית ובצל, חתוכים ומותאמים להכנת פשטידות מגוונות. מענה פשוט ונוח למתכונים האהובים בחג

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת ירקות מהירת הכנה

המרכיבים ל 6-8 מנות:

  • 1 גביע גבינה לבנה 5% או 9% תנובה
  • 1 גביע קוטג תנובה
  • 4 ביצים
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת "עמק"
  • 4 כפות קמח
  • 2 כפות פירורי לחם
  • מלח ופלפל
  • 1 שקית (800 גרם) לקט לפשטידה מוקפא - סנפרוסט / 800 גרם ירקות חתוכים לבחירתכם
גודל תבנית: תבנית מלבנית בגודל 33x27

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום 180 מעלות.

  • 02.

    מעבירים את תכולת שקית הירקות למסננת, שוטפים תחת מי ברז ומסננים היטב.

  • 03.

    מהמסננת מעבירים את הלקט המופשר לקערה. מוסיפים גבינה לבנה, קוטג', 4 כפות גבינה צהובה, ביצים, קמח, פירורי לחם ותבלינים ומערבבים היטב.

  • 04.

    שופכים את הבלילה לתבנית משומנת ומפזרים את יתרת הגבינה הצהובה.

  • 05.

    אופים למשך כשעה עד לקבלת גוון זהוב.

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(37)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.