פשטידת ברוקולי עם בצלים מוזהבים
מתכון לפשטידת ברוקולי מצויינת שתצרפו במהרה לרשימת המתכונים המועדפים עליכם: עם שישה מרכיבים בלבד, תוך עשר דקות הכנה! מומלץ להגיש לצד עם סלט ירוק.
הפשטידה מתאימה כמנה ראשונה בארוחה חגיגית! לחג השבועות, לשבת בצהריים או לארוחת צהריים משפחתית בסתם יום חול – פשטידת ברוקולי היא המתכון המושלם לפינוק חלבי שמשלב בלילה עשירה עם ירקות מלאי טעם.
המרכיבים ל8 מנות:
- 1 ק"ג ברוקולי קפוא סנפרוסט
- 2 בצלים בינוניים
- 1 חבילה שמנת לבישול 10% / 15% השף הלבן
- 3 ביצים
- 3 כפות קמח
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הברוקולי לחתיכות גסות. אם משתמשים בברוקולי טרי יש לבשל אותו מעט במים רק שיתרכך מעט. אם משתמשים בברוקולי קפוא, יש להפשיר אותו לפי ההוראות.
-
02.
מטגנים במחבת את הבצל עד להזהבה ומוסיפים אותו לברוקולי החתוך יחד עם השמן שבו טוגן.
-
03.
מוסיפים לתערובת את שאר החומרים - ביצים, קמח, מלח, פלפל ושמנת לבישול. מערבבים את הבלילה היטב.
-
04.
משמנים את התבנית, מניחים בה את הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות בערך כשעה, או עד שהפשטידה מוכנה.
-
05.
מגישים לצד סלט ירוק.
-
06.
בתאבון!
הידעת?
מתכון נהדר של פשטידת ברוקולי עם בצלים מוזהבים. מומלץ להגיש לצד עם סלט ירוק. הפשטידה מתאימה מאוד כמנה ראשונה בארוחה חגיגית! לחג השבועות, לשבת בצהריים או לארוחת צהריים משפחתית בסתם יום של חול - פשטידת ברוקולי היא המתכון המושלם לפינוק חלבי שמשלב בלילה עשירה עם ירקות מלאי טעם.