מתכון פשטידת בצל קלה | השף הלבן

פשטידת בצל קלה

פשטידת בצל קלה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת בצל קלה

המרכיבים ל 6 מנותתבנית אנגלית:

  • 4 בצלים פרוסים דק ומוזהבים במחבת עם מעט חמאה
  • 2 גביעי שמנת חמוצה בטעם של פעם
  • 1 חבילה פתיתי גבינת עמק למאפים 200 גרם של השף הלבן
  • 4 ביצים
  • 4 כפות קמח תופח
  • 1 כף עמילן תירס (קורנפלור)
  • מלח ופלפל
  • אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מסננים את הבצל (אפשר לשמור את השמן לתיבול וכו’...)

  • 02.

    מחממים בסיר את הבצל מוסיפים שמנת ונותנים לתערובת להתקרר.

  • 03.

    מערבבים בקערה את תערובת הבצל, הביצים, גבינה, הקמח העמילן ומתבלים במלח בפלפל ובאגוז מוסקט.

  • 04.

    משמנים תבנית אנגלית יוצקים את הבלילה ואופים ב-170 מעלות 50 דקות. מצננים מעט ומגישים. המתכון נלקח מקטגוריית פשטידות.

    טיימר מופעל
    00:50:00
הכנת? כאן מדרגים
(197)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.